Over ons

Welkom bij Indian Retail Center

Misschien bent u al eens in onze winkel geweest, door heel het land kent men de Paul Krugerplein en zijn winkels. Het is alweer ruim 20 jaar geleden sinds wij onze deuren hebben geopend aan de Paul Krugerplein 26 in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in alle Pooja en Spirituele artikelen en breidden ons assortiment regelmatig uit. Ons gehele assortiment wordt rechtsstreeks geimporteerd vanuit landen zoals India, China, en Suriname.  

Door veel contact te behouden met de Pandits in Nederland hebben wij een kwalitatief assortiment opgezet, met enkel de beste benodigdheden voor uw Pooja. Soms worden de klanten rechtstreeks naar ons toegestuurd met een lijst maar soms komt de Pandit zelf al zijn benodigdheden bij ons voor uw Pooja kopen. Voor iedere Pooja zijn er verschillende benodigdheden, samen met de Pandits hebben wij lijsten opgesteld waarin wij kunnen zien welke artikelen u nodig heeft voor de Pooja die u gaat doen. Voor advies, of voor het vinden van een Pandit in Den Haag en omstreken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Al jaren krijgen wij klanten die helemaal vanuit Friesland, Groningen, Drenthe, Brabant en omstreken komen. Voor deze klanten willen wij het graag makkelijker maken. Het scheelt u ontzettend veel benzine en tijd, vaak nemen mensen ook speciaal vrij van werk om helemaal naar Den Haag te komen voor al hun Pooja benodigdheden. Dat is nu niet meer nodig, uiteraard kan het ook een leuk dagje uit zijn maar u kunt nu al uw pooja artikelen bij ons via de webwinkel bestellen en dan krijgt u het thuis aan de deur aangeboden door PostNL. Indien u bladeren besteld zullen wij contact met u opnemen om na te gaan wanneer u gebruik wilt maken van de bladeren, wij zullen er dan voor zorgen dat u uw bestelling op tijd krijgt maar toch verse bladeren kunt gebruiken.

Indian Retail Center is een familiebedrijf bestaand uit een winkel, een groothandel voor de zakelijke klanten en een webwinkel.

In November 2013 zijn wij ook een feest webwinkel gestart, hier kunt u terecht voor diverse soorten feestartikelen,
een zeer ruim kinderthema's assortiment, bedankjes, disposables en meer.
Webshop: www.gispartystore.nl

E-commerce powered by myinternetshop.nl
Indian Retail Center © 2017